DIA ESCOLAR DE LES MATEMÀTIQUES

El dia 10 de juny tots els alumnes de l’escola, des de P3 fins a 6è, vam treballar les matemàtiques funcionals amb material manipulatiu al pati.

Vam voler celebrar el Dia Escolar de les Matemàtiques i, al llarg del matí, vàrem treballar en diferents tallers matemàtics. Podeu veure imatges i més informació dins l’apartat d’activitats.

Breu història: Des de l’any 2000 (declarat per la UNESCO com a any mundial de les matemàtiques) es va assenyalar el dia 12 de maig com el Dia Escolar de les Matemàtiques, aquesta data coincideix amb el dia del naixement del matemàtic i pedagog Pere Puig Adam.

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PI EL RIU

Durant la setmana del 13 al 17 de maig, a l’escola portem a terme el nostre Projecte Interdisciplinari. El tema que treballem aquest curs és el riu.

Cada cicle desenvoluparà al llarg d’aquesta setmana el seu propi projecte a diferents nivells d’aprofundiment i amb temàtiques diferenciades relacionades amb el riu.

Podeu veure les diferents activitats consultant els blocs de cada cicle.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ANEM AL TEATRE

ELS CARGOLS, ELS DRACS I ELS DINOSAURES HAN ANAT AL TEATRE A VEURE LA HISTÒRIA D’EN SAFRÀ I EN SERAFÍ. QUINS RATOLINS TAN ESPAVILATS!VISITEU EL BLOC D’EDUCACIÓ INFANTIL PER VEURE LA HISTÒRIA I LES FOTOS DE LA SORTIDA.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

2013. ANY JOANA RASPALL

Us convidem a visitar el bloc de la Biblioteca de l’escola per veure les activitats de cada cicle en motiu de la celebració de l’Any Joana Raspall.

Un espai dedicat a la poesia. T’hi esperem!

EL BLOC DE LA NOSTRA BIBLIOTECA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

PROJECTE DE LECTURA: Llegim Emili Teixidor

Aquest 2n trimestre comencem un projecte nou de lectura: LLEGIM EMILI TEIXIDOR.
La idea del projecte va néixer a la comissió de biblioteca de l’escola i l’han desenvolupada al llarg del 1r trimestre els alumnes de Cicle Superior. Ara ens toca a tota l’escola descobrir-lo i gaudir de la lectura a les sessions de biblioteca.
Esperem els vostres comentaris. Ah, i si teniu llibres de l’Emili Teixidor els podeu compartir amb tots nosaltres!
Seguiu-nos a: PROJECTE DE LECTURA LLEGIM EMILI TEIXIDOR

Publicat dins de General | Deixa un comentari