Maleta de lectures Miguelanxo Prado

Amb col·laboració amb la 32ena Mostra de Còmics de Cornellà hem realitzat per  aquesta edició del 2016 la Maleta de Lectura de Miguelanxo Prado, destinada a l’alumnat de secundària per a l’àrea de llengua castellana.

Les propostes estètiques i de contingut de l’autor Miguelanxo Prado estan enganxades a la realitat i per això resulten properes a l’alumnat. Tracten temes com la solitud, la memòria i el desig, i les problemàtiques econòmiques i socials que vivim, com ara  l’especulació del sòl, la destrucció del paisatge i la corrupció política.

|Per consultar i imprimir el contingut de la maleta|

La podeu demanar en préstec al CRP Baix LLobregat 5, telèfon 93 376 24 41.

Elvira Safont

Quant a Elvira Safont

Técnica del CRP Baix Llobregat 5. Serveis Educatius.
Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Secundària i etiquetat amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *