Agraïment a les nostres auxiliars de biblioteca

Des de l’escola Dolors Almeda volem agraïr molt a les Auxiliars de Biblioteca Ana i Mercedes  per les ganes, il.lusió i feina ben feta. Però sobretot perquè ho van fer sempre amb un gran somriure i dedicació. Totes dues van arribar el curs passat i Mercedes també ha estat aquest curs fins a la primera setmana d’octubre.

Durant aquest temps que les vam tenir han anat fent: el servei de préstec ( a partir de segon), el bibliopati d’infantil i primària, etiquetar amb el codi de barres, introduïr descriptors al programa epergam, catalogar,  folrar llibres, etc.

És per això que, tot i que fa anys que la nostra biblioteca funciona gràcies a l’equip que ha anat formant la comissió de biblioteca, des de que van venir elles dues, van fer una gran empenta a la biblioteca escolar. La tenim ben bonica, endreçada i  molt funcional.

Moltes gràcies Ana i Mercedes. Tant de bo que pugueu tornar a l’escola!

Aquest article s'ha publicat dins de Infantil, Portada, Primària, Secundària i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *