Àlbums il·lustrats fins als 6 anys

Per promocionar l’ús dels àlbums il·lustrats dins les aules el Centre de Recursos Baix Llobregat 5 ha posat en circulació dues petites maletes amb exemplars adequats per a l’alumnat de Llars d’Infants i d’Educació Infantil.

S’ha fet una primera sessió amb professionals de les Llars d’Infants per tal de mostrar-los diferents pautes de treball a l’hora de presentar cada exemplar, i les seves possibilitats didàctiques. Aquesta sessió formativa es tornarà a fer el dia 2 de febrer a les 17 hores per a tot el professorat d’Infantil interessat en el tema.

Cal trucar al 93 376 24 41 per reservar dates de préstec de les maletes.

 

Elvira Safont

Quant a Elvira Safont

Técnica del CRP Baix Llobregat 5. Serveis Educatius.
Aquest article s'ha publicat dins de Infantil, Portada, Primària i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *