Lectura “Palabras de Caramelo”

Els alumnes de la classe de 6è han llegit, durant el primer trimestre, el llibre de Gonzalo Moure, Palabras de Caramelo. Després de la seva lectura han fet una serie d’activitats per entendre millor el problema dels refugiats al món: veure fotos, videos, pel·lícules, etc… Aquest llibre ha provocat en tots i cadascún d’ells una gran tempesta d’emocions que la majoria ha pogut expressar escrivint-les en un paper de forma anònima i després les han llegit totes.Us animem a tots a gaudir de la seva lectura

Algunes d’elles les podeu veure en aquest vídeo!!!

FOTOS

Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Primària i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *