maletes del còmic MAFALDA

image Còmics a Cornellà i el Servei Educatiu Baix Llobregat 5, amb la col·laboració de l’editorial Lumen,  posem en circulació dues maletes MAFALDA, amb totes les seves tires de còmic per celebrar el 50è aniversari del naixement d’aquest personatge.

Cada maleta conté 22 quadernets (els 11 originals per duplicat) i el llibre Todo Mafalda, edició especial aniversari. Completa el material una  proposta didàctica amb 4 activitats, i unes fitxes per a l’alumnat: sobre els altres personatges del còmic i La recerca de temes que es tracten en els textos.

Material pensat per llegir, discutir, investigar i treballar el sentit crític tant a Secundària com al cicle superior de Primària. El professorat interessat pot fer reserva del material pel període d’un mes trucant al Servei Educatiu Baix Llobregat 5, telèfon 93 376 24 41

Elvira Safont

Quant a Elvira Safont

Técnica del CRP Baix Llobregat 5. Serveis Educatius.
Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Primària, Secundària i etiquetat amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *