Eleccions per renovar el Consell escolar

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Famílies,

El 7 de novembre comença el procés  per renovar part dels representants dels pares i mares al Consell Escolar, que és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre.

Al consell escolar, a més dels representants dels pares i mares, també hi participen l’equip directiu del centre, un representant de l’Ajuntament, representants del professorat, un representant de l’AMPA i un representant del personal d’administració i serveis.

En aquest procés s’escolliran tres dels representants del sector de pares i mares.

Per tenir més informació podeu anar a la pàgina del Departament d’Ensenyament:   http://familiaiescola.gencat.cat/ca/recomanacions/recomanacions/eleccions_als_consells_escolars/

Us informem del calendari del procés.

Calendari del procés electoral:

1. PUBLICACIÓ CENS ELECTORAL: a partir del 7 de novembre i que podreu consultar al plafó del costat de secretaria.

2. RECLAMACIÓ DEL CENS: del 8 al 10 de novembre, termini per presentar reclamacions al cens electoral. Ho podeu fer a secretaria.

3. SORTEIG PER DESIGNAR ELS MEMBRES DE LES MESES ELECTORALS11 de novembre. Els membres de les meses electorals del sector pares i mares surten d’un sorteig entre totes les famílies de l’escola i la direcció avisa als implicats.

4. PRESENTACIÓ CANDIDATURES: Fins al 18 de novembre. Tots els pares i mares poden ser candidats. Qui vulgui presentar-se ha d’adreçar-se a direcció, portar una fotografia tipus carnet i omplir l’imprès de presentació  de candidatura. Les candidatures quedaran exposades al passadís d’entrada a l’escola per tal que tothom tingui coneixement dels pares i mares que es presenten com a candidats.

5. VOTACIÓ FAMÍLIES: DIMARTS 29 de NOVEMBRE.

HORARI VOTACIONS:

EN BREU INFORMAREM DE L’HORARI PER VENIR A VOTAR!

 

US ANIMEM A PARTICIPAR ACTIVAMENT EN AQUEST PROCÉS JA SIGUI PRESENTANT-VOS COM A CANDIDATS O CANDIDATES O VOTANT EL PRÒXIM 29 DE NOVEMBRE!

ÉS AMB LA PARTICIPACIÓ DE TOTS QUE ANEM FENT ESCOLA!!!

Imatge relacionada

GRÀCIES!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *