ELS ALUMNES DE 6È VISITEN LA BIBLIOTECA SERRA I MORET DE PINEDA!!!

Avui dilluns, 12 de maig, els alumnes de 6è de primària hem anat a visitar la Biblioteca Pública de Pineda on hem pogut conèixer el funcionament d’aquesta entitat i les diverses activitats que s’hi realitzen.
A l’arribar ens han fet una petita visita i una introducció amb un Power Point de tot el que podem trobar a la biblioteca, quin és el protocol que s’ha de seguir per donar-se d’alta com a usuari, quins avantatges tenim amb el carnet d’usuari i, sobretot, quin és el mètode que hem de seguir per trobar un llibre en concret entre tantes prestatgeries.
Un cop feta aquesta introducció els alumnes han fet un recorregut per les diferents parts de la biblioteca i una petita activitat de recerca de llibres per posar en pràctica allò que havíem après. Per últim, hem tingut una estona per mirar llibres i revistes a la secció infantil i, aquells alumnes que han volgut, han pogut agafar en préstec algun llibre.
Una bona activitat per fomentar la lectura entre els alumnes més grans del Cicle Superior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *