VISITA AL COSMOCAIXA

ESTUDIEM LES CÈL·LULES

El dimecres 16 de febrer vam anar al Cosmocaixa a estudiar les cèl·lules. Primer vam anar a una aula amb dos monitores que ens van ensenyar cèl·lules d’una gota d’aigua. Després ens van ensenyar com es feia servir un microscopi i ens van deixar veure bacteris, teles, plantes i parts d’animals. Quan vam acabar de veure-ho ens van explicar què era una cèl·lula i com eren les cèl·lules dels animals, de les plantes i dels bacteris. Després ens van ensenyar diversos tipus de cèl·lules de la sang.

Ens ha semblat una bona i bonica experiència poder veure diferents tipus de cèl·lules que mai havíem vist. El que ens ha agradat més ha estat veure parts d’animals pel microscopi. El que no ens ha agradat tant ha estat veure les peces de teles i  roba  perquè hi havien teles que no es podien veure molt bé.

Nosaltres recomenariem aquesta visita als nens i nenes que els agradi la ciència perquè és interessant i divertida.

Sergi R. , Silvia V. i Yolanda M.