SORTIDA DE 5è AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

El dia vint-i-set de maig els nens de cinquè van fer una excursió a Barcelona. Primer van anar a la platja on van jugar i jugar. Alguns feien massatges, uns altres recollien petxines i altres jugaven al pilla-pilla. Mentre alguns prenien el sol. Van deixar que es treiessin la samarreta, llavors jugaven a revolcar-nos per la sorra. A les dotze, van anar al Museu Marítim. Allà van veure molts vaixells, de molt antics a molt moderns. Van veure un vaixell molt però que molt gran. Finalment, els van explicar com funcionava un vaixell i també com es deia. Es deia Pailebot Santa Eulàlia. Els van ensenyar els camarots on dormien el capità i els seus acompanyants, la cuina i el timó. Quan van acabar van tornar cap a l’escola.

Aquesta excursió va ser una de les millors excursions que hem fet.

Àlex Cerezo 5èA

Cliqueu a la càmera per veure les fotografies

descarga

Quant a Escola Roser Capdevila - Polinyà

Benvinguts al bloc de centre de l'Escola Roser Capdevila de Polinyà. Aquí compartirem el curs escolar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SORTIDA DE 5è AL MUSEU MARÍTIM DE BARCELONA

  1. Lucia Fernandez diu:

    Els de 5è b ens vam banyar a la platja

  2. Lucia Fernandez diu:

    no sortim a cap foto els de 5èB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *