Troballes.

Bon dia a tothom

Passejant per Barcelona, concretament pel Museu del Disseny , vaig trobar una  frase de l’Albert Einstein en els vidres de la biblioteca del museu: L’única cosa imprescindible que has de saber és on hi ha una biblioteca. Ens agradaria que compartíssiu amb nosaltres, frases, dites, fotos, etc. que trobeu en les biblioteques.  Segur que són troballes molt interessants! Qui és el primer que ens comenta una?

Logotip digital de biblioteques escolars

 

Benvolguts/des.

A partir del curs 2015-2016 el Programa Biblioteca Escolar “Puntedu” vol reforçar el lligam entre el Directori i els espais virtuals de biblioteques enviant un “segell de pertinença” als centres que compleixen amb uns determinats criteris de contingut, de respecte en el tractament de la informació i d’actualització.

Al nostre blog se li ha concedit.

Bona feina

 

 

Bona castanyada!

Bon dia.

Sabeu d’on ve l’origen de menjar castanyes per Tots Sants? Segons alguns cronistes, els campaners de les esglésies no paraven de fer sonar les campanes la nit de Tot Sants per avisar als veïns  de l’hora de pregar pels seus difunts. Devia ser una tasca ben cansada, i per refer-se’n, s’enduien castanyes i alguna ampolla de vi dolç.

Bona castanyada!