Noves de 3rA

Benvolguts/des,

Us anotem 2 notícies més de l’alumnat de 3rA

Autor: Yeray Martinez

SORTIDA A L’AJUNTAMENT

El passat dimecres la classe de 3rA va anar a l’ajuntament. Primer vam fer una activitat on havíem d’escriure una cosa que volíem canviar del poble per fer una instància, vam dir que posessin una sala de vídeo jocs. Vam signar i tota la classe va pujar a fer-li una entrevista a l’alcalde. Em va sorprendre molt que té 29 anys, que viu a Catalunya des de que tenia 2 mesos i que una de les seves aficions era els vídeo jocs!!! També ens va dir que quan era petit volia ser de tot de gran: bomber, policia, astronauta…

És el nostre alcalde des del el 13 de juny del 2015. Quan va acabar l’entrevista ens va regalar un estoig amb 3 llapis, 1 goma , 1 maquineta i una regla, tot era de fusta!

Autora:Abril Gonzalez

SORTIDA A L’AJUNTAMENT

Els nens de 3rA de l’escola Roser Capdevila van anar a l’ajuntament per fer-li una entrevista a l’alcalde. Dues nenes de 4t d’ ESO que es deien Desire i Anna ajudaven a fer unes activitats, una era una instància. Després van entrar a la sala d’actes i allà li van fer l’entrevista a l’alcalde Javier Silva de Polinyà. Va respondre totes les preguntes, no es va deixar cap comentari. Tots es van portar molt bé i l’ajudant de l’alcalde els va donar material per al col·legi i es van fer una foto amb ells. Tots els nens i nenes de 3rA es van posar supercontents.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *