News de 3r!

Tal  com us van comentar en l’article anterior, aquí teniu notícies fresques:

New de la Mireia Garcia:

Multes noves.

Dimecres els nens de 3r van anar a l’ajuntament a fer una entrevista a l’alcalde de Polinyà que és el Sr. Javi Silva. Li van fer la pregunta de com podríem solucionar el tema de les caques dels animals. L’alcalde va dir que ja hi ha una multa però no fan cas. Llavors va dir que hi hauria vigilats al poble per recordar que  s’han de recollir les caques dels gossos i de totes maneres augmentarien la multa a 300 €.

New de la Lucia Cabello:

L’alcalde no té mascota!

El 18/5/16 li vam fer una entrevista a l’alcalde Javi Silva. No té mascota! Diu que no té temps per cuidar a un gos, a un gat, etc. perquè té molta feina i també perquè a un gos, un gat o a una altra mascota se li ha de donar menjar, passejar, rentar, etc.

New de la Júlia Gamiz:

3rB coneix a l’alcalde.

El dia 18 de maig els alumnes de 3r van anar a l’ajuntament. En arribar van trobar a unes nenes de 4t ESO i els van explicar coses sobre l’alcalde de Polinyà Javi Silva. Després van pujar a una sala on hi era el Javi Silva i un regidor de Polinyà. Els hi van fer preguntes i van descobrir que té 29 anys i no té fills. També els hi va dir que li agradaria continuar sent alcalde i que ho és des de fa 11 mesos.

Aquest article ha estat publicat en Cicle Mitjà, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *