De Salou a Salauris: un projecte interdisciplinari a 3r d’ESO

Aquest curs 2011-2012 la cultura clàssica ha estat la protagonista a 3r d’ESO. En primer lloc, a la optativa de Cultura Clàssica i després convertint-se en el tema central del crèdit de síntesi. Per primera vegada i durant una setmana tots els alumnes de 3r de l’Institut es van dedicar a treballar la cultura dels romans i l’origen de la seva ciutat, la Salauris romana. Ha estat un treball molt dur per part de tots els professors que hi vam intervenir però també l’inici d’una nova manera de treballar per projectes i en equip de la qual tots vam aprendre molt.

Vam fer dues exposicions al vestíbul, una al final del crèdit de síntesi i l’altre a final de curs, quan es va acabar la optativa. Us poso una foto de mostra, però com que va ser un treball que va durar tot un curs i del que hi  ha molt a dir, li dediaré una pàgina sencera al blog. A la pestanya “Projecte Salauris” trobareu tota la informació detallada, les fotografies, etc… Espero que us agradi i valoreu tot l’esforç que hi ha al darrere i tot el que vam aprendre sobre la nostra vila de Salou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *