Nou curs, noves sèries a televisió

La cultura clàssica grega i llatina per sort continua essent present a la televisió cada any. Això ens ajuda a aprendre encara més coses sobre els grecs i els romans i a complementar la feina que fem a l’aula. I a més, és ben divertit poder veure en forma de vídeo o de sèrie els continguts a explicar. També és interessant que per deures hagis de mirar la tele, oi?

Doncs avui comencen els deures per alguns dels meus alumnes. Els de grec poden aprendre o repassar la mitologia grega amb la sèrie que comença el diumenge a TVE 2 a mitjanit. Si és molt tard, podeu mirar-la per internet. Una altra sèrie que també ens ajudarà a entendre millor en aquest cas la cultura romana és Imperium. També la inclourem en la nostra llista de deures a mirar.

Mitos y leyendas – Presentación de la serieVer vídeo

Mitos y leyendas - Presentación de la serie

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *