Llatí pels carrers de Salou

Amb aquesta idea és com vam començar el curs passat la matèria optatitva de llatí de 4rt d’ESO. Estava segura que els meus alumnes sabien llatí abans que jo els expliqués alguna cosa i també estava segura que, entre els carrers de Salou, s’amagaven noms d’origen romà o clàssic. I així va ser! Ens vam dividir per grups i vam editar entre tots un mapa de Salou a través de google maps. Si cliqueu a sobre de cada nom hi ha una llegenda amb una imatge relativa al nom i una explicació. Després de veure com el mapa s’anava construint ( i alguna vegada destruint ) col·laborativament, cada grup va explicar a la resta els llatinismes que havia trobat. Aquí el teniu el mapa!

Mostra LLatí pels carrers de Salou! en un mapa més gran

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *