Practic@

lightbot
http://light-bot.com/flash-lite.html
Joc online que permet iniciar a l’alumnat en la programació.
Light-bot és un joc de trencaclosques participatiu on la mecànica de resolució de problemes recau directament sobre els conceptes de programació. Permet als jugadors aprendre pràcticament els conceptes bàsics de flux de control, procediments, bucles i condicionals, només cal guiar un robot amb ordres per aconseguir reptes i així resoldre nivells de dificultat creixent.
Aquesta aplicació facilita experimentar virtualment com a pas previ al treball amb robots reals i, més concretament, el seu funcionament és idèntic al de les Bee-bots.

tynker
http://www.tynker.com/experience/
Tynker és una plataforma dissenyada perquè nens de tots les edats aprenguin programació de forma intuïtiva i creativa.La seva base és l’Scratch. El funcionament és mitjançant el navegador.
Tynker intenta que els nens pensin directament com programadorsi aconsegueix que els més petits aprenguin llenguatges de programació sense deixar de divertir-se.

code
http://learn.code.org/
És un conjunt d’aplicacions que permeten fer una introducció bàsica a la ciència de la programació, dissenyada per desmitificar “codi” i mostrar que qualsevol persona pot aprendre el més elemental de la programació.

codeacademy
http://www.codecademy.com/es
És una plataforma interactiva en línia que ofereix classes gratuïtes de codificació en llenguatges de programació com Python, PHP, JavaScript, i Ruby, així com llenguatges de marques incloent HTML i CSS.