Guia Scratch en castellà

scrachtguiaAquesta guia pretén acostar el món de la informàtica a nens i joves a través de la programació amb Scratch, de manera que es promoguin connexions amb els interessos personals dels alumnes i es potenciï la seva creativitat i imaginació per aconseguir que l’alumnat sigui capaç de dissenyar i crear el tipus de creacions informàtiques dinàmiques i interactives amb les que es relaciona en el seu dia a dia, i per aconseguir que es desenvolupin com pensadors computacionals, és a dir, persones capaces d’aplicar els conceptes i pràctiques informàtiques a altres aspectes de les seves vides. http://programamos.es/traduccion-de-la-guia-creative-computing/

Un comentari a “Guia Scratch en castellà

  1. Retroenllaç: Scratch | Pearltrees

Els comentaris estan tancats.