La camisa de l’home feliç

Avui dia 9 de febrer del 2017 , hem anat a la sala a veure una funció que es titulava “La  camisa de l’home feliç”, tracta d’un tsar de Rússia que no era feliç. Un dia el tsar es va posar molt malat, ràpidament va cridar als seus metges. Ho van intentar curar però no van poder.  Es van adonar que només es podia curar,  posant-se la camisa de l’home o dona més feliç del món.

Primer,  van buscar a la persona més rica del món i els i va dir que no era feliç.  Van pensar que si no era el que tenia més diners podria ser la justícia però tampoc va ser.  Van buscar pel més poderós, el van preguntar si era la feliç i  va contestar que no. Per últim, van buscar la més famosa del món, a Hollywood,  però tampoc era feliç. Van decidir tornar al castell del tsar però de camí es van trobar una casa petita, allà van trobar a la persona més feliç del món. Li van preguntar que si els podia donar la camisa i els va contestar que ho sentia molt però ell no portava camisa, anava en calçotets.

Finalment, el tsar va morir.

Equip de redacció: Eric, Ivan i Ruben.

image1

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *