Back to the future mission

LA DRA MC FLY S’ACOMIADA DE NOSALTRES

[youtube]https://youtu.be/PptBqKaAtJk[/youtube]

FINAL PROJECTE

Durant el segon trimestre, com ja vam explicar, vam estar fent el projecte de Back to the future.

Vam estudiar la prehistòria, l’ Edat Antiga, l’Edat Mitjana, Moderna i Contemporània.

Per finalitzar el projecte vam fer unes maquetes d’una casa característica de cada etapa.  Cada grup cooperatiu va fer la seva. Aquest projecte el vam fer perquè la doctora Mc Fly la va “liar” molt enviant a en John i la Paula a Roma. Nosaltres vam ajudar a la doctora que en John i la Paula a tornessin al present.

Equip de redacció: Miguel, Salvi i Marc.

FOTOS

GINKANA

La doctora MC Flay ens va enviar una carta que posava que havíem de fer una gimcana.

Teníem un mapa del pati on hi havia les proves a superar amb el grup cooperatiu. Eren dotze proves que només podíem superar amb l’enginy de tot el grup.

Finalment, vam arribar al gimnàs on ens vam trobar tots/es. Li vam donar el llistat amb la superació de proves a la Laia. Així vam aconseguir una informació: el tema de la nostra disfressa!

Els propers dies havíem de preparar la disfressa que havíem escollit per a la desfilada. Cada nen i nena podria triar entre grecs i gregues, romans i romanes, egipcis i egipcies.

Equip de redacció: Manel i Hugo

FOTOS

 

Desprès de veure el video Back to the future 17/1/2017, el dilluns 23/1/2017 va arribar la segona carta de la senyora M.C que havíem de superar el primer repte, aquell repte era descobrir la professora que tenia les pistes.

Per esbrinar qui era la professora que tenia les pistes, havíem de fer preguntes en anglès.

Vam preguntar com era, és a dir, si és alt o era petit, el  que tenia, si tenia ulleres… però tot en anglès.

Finalment, vam esbrinar  qui era: la Inma.

Les pistes estaven en un sobre i eren fitxes de la prehistòria per estudiar aquella època, per poder trobar a en Jonh i la Paula.

Equip de redacció: Axel, Sara.S, Pau.T i Marc.P.

 

TotS els grups de 5è vam anar al gimnàs a fer educació física. Però va arribar la Bea amb una carta que li havia donat la  Lola. La carta era de la Dra. Mc Fly, la vam llegir tots junts al gimnàs. A més, la doctora ens va enviar un pen drive. Era un video del back to the future que vam veure al projector i a la carta explicava que va deixar als seus amics al passat,  no sabia com tornar-los al present i nosaltres havíem d’ajudar-la a trobar-los. La Dra Mc Fly ens va dir que estaria en contacte amb tots nosaltres perquè en aniria enviant cartes per informar-nos. De moment, sabem que hem de conèixer la història per poder trobar a la Paula i al Jonh.

Equip de redacció: Alex, Pol, Jordi, Marc U, Marc R i Lian.

Us deixem tant el video com la carta que ens ha enviat la Doctora.

[youtube]https://youtu.be/TTTDAjQt76M[/youtube]

CARTA I FOTOS