Biomedicina divertida

Dia 30 de Novembre de 2017

Us explicaré una part de d’aquest taller… Vam fer un experiment amb un científic que es deia Marc, va venir expressament a ensenyar-nos uns experiments. En primer lloc, ens va ensenyar a  extreure el nostre ADN, utilitzant sal, sabó renta vaixelles, la nostra saliva i alcohol. Vam introduir cada element dins d’un pot de mostres amb una pipeta. Finalment i després d’uns segons, sortia una nena de núvol dins del pot amb la barreja: era l’ADN.

A la segona part de la classe vam observar en un microscopi les cèl·lules de la ceba. Ens van donar un tros de ceba i vam agafar una capa de la seva pell. A través del posa objectes i afegint un colorant, vam veure millor les cèl·lules.

Podeu veure la sessió clicant AQUÍ.

Redactor i redactora: Manel Zurera i Adriana Ruiz

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *