Xerrada “Open cultural center”

El dimarts 7 febrer van venir dos homes del “Open Cultural Center”(ONG). Un d’ells era refugiat, tenia 23 i es deia Baker , l’altre es deia Dídac. El Dídac ens va projectar un llibre que havien escrit els nens refugiats, després en Baker ens va explicar com va arribar a Europa i com va haver de patir  fins arribar a Espanya. També  ens van ensenyar un vídeo de quan anaven  en la barca camí a Europa. Hi anaven moltes persones en una barca molt petita.  Al final van fer preguntes.

Ens va semblar interessant però molt trist.

 Equip de redacció:Pol, Nerea, Ivette.

 

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *