EXPOSICIÓ LLIBRES SANT JORDI

Avui dijous hem visitat l’exposició dels llibres que l’escola compra per Sant Jordi. Hem mirat tots els llibres del nostre cicle i ens han agradat molt, sobretot un d’idees per no avorrir-se! També hi havia llibres en anglès, alguns ens han semblat fàcils i d’altres tenien més lletra! Després hem tingut una estoneta per mirar els llibres dels altres cicles i també els de cicle superior, que seran els llibres que el curs vinent podrem agafar!

Aquí teniu unes quantes fotos per veure l’ambient agradable i curiós mirant llibres, individualment o acompanyats.

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim i etiquetat amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *