SORTIDA MOLLES, ENGRANATGES I PÍXELS. TECNOLOGIES DEL JOC.

El passat 1 de març vam fer una sortida a Sabadell, a l’exposició “Molles, engranatges i píxels. Tecnologies del joc”. Aquesta sortida formava part del projecte “Com t’imagines que seran les màquines del futur?”, de la setmana cultural.

En aquesta sortida vam descobrir com funcionen els autòmats i vam inventar i construir un. Ens van quedar molt bé i les idees eren genials! També vam fer una joguina eòlica i un avió de paper. Vam fer una cursa d’avions!

Vam visitar l’exposició i era molt interessant veure com funcionaven algunes joguines amb molles, engranatges, vent, vibració, etc. A més, vam tenir una estona per poder jugar amb algunes d’aquestes joguines!

Va ser molt divertit i a més, vam aprendre moltíssim i ens va donar idees per construir les nostres màquines del futur!

Aquí teniu unes fotos i uns vídeos d’algun joc de l’exposició.

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim, Què investiguem? i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *