EXPLORADORS DE BIBLIOTEQUES

Al mes de gener, a partir de la visita al bibliobús, vam començar el projecte “Exploradors de biblioteques”. Al principi semblava un projecte avorrit, però ens vam anar engrescant mica en mica. Amb la visita al bibliobús, la informació trobada, la investigació de la biblioteca de l’escola i l’entrevista a la bibliotecària del bibliobús, vam aprendre què hi ha a les biblioteques, com es classifiquen els llibres, com buscar llibres, …, tot per ser uns bons usuaris i usuàries de biblioteques.

Per demostrar que havíem après molt, vam preparar un joc, el “Party&Biblio”, i vam jugar amb algunes de les nostres famílies!

Després vam començar a investigar com són els llibres i ens vam fixar en les històries que contenen. Quina feinada per escriure i il·lustrar un conte! Però després de descobrir com s’escriu i com s’il·lustra un conte (recordant la visita del curs passat del Xavier Salomó), ens vam animar i cadascú va escriure un conte sobre el futur. No només el vam escriure, sinó que a més vam fer la tapa amb unes il·lustracions molt boniques! Durant la setmana cultural, vam anar a llegir aquests contes a les altres classes de l’escola.

Hem treballat molt, però també hem après molt i estem molt orgullosos dels nostres contes!

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim, Què investiguem? i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *