UN VOL PEL VALLÈS

En aquest projecte vam fer moltes coses relacionades amb la nostra comarca: vam ajudar al drac Trac a anar a Sant Cugat del Vallès i vam situar-nos amb els mapes i orientar-nos. Vam fer uns treballs en grup i cada grup era expert en un tema: relleus i rius, flora i fauna, sectors econòmics i vies de comunicació, festes i tradicions. Cada grup havia de buscar informació sobre el seu tema i preparar una exposició. També vam aprendre com és el nostre clima i la població de la nostra comarca. Investigant en una pàgina web vam descobrir que el Consell Comarcal és qui organitza la comarca. Observant mapes vam aprendre que Catalunya es divideix en comarques i que hi ha comarques de costa, de muntanya i de plana. Cadascú va portar una fotografia d’una comarca que havia visitat i vam explicar com era aquesta comarca. Al final, cada grup va fer un mapa conceptual amb tots els coneixements que ara tenim.

JOSE

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *