RELAXACIÓ I CONFIANÇA

La confiança

Una de les activitats que hem fet d’educació sòcioemocional ha sigut treballar la col·laboració i ajuda entre nosaltres i la confiança. Per treballar la confiança l’activitat consistia en què en parelles un es tapava els ulls i l’altre el guiava amb la veu i tocant les espatlles. Ens vam posar amb una parella amb qui teníem menys relació i ens va guiar per tota la classe i després ens canvíavem: qui guiava es tapava els ulls i l’altre el guiava ara. Va ser molt xulo!

Relaxació: la llavor

A la classe fem relaxació i els divendres normalment acabem fent diferents relaxacions. L’altre dia vam fer una que ens va agradar força: la llavor. Ens vam posar en parelles i un de la parella es va posar assegut al terra, com si fos una llavor, mentre l’altre (el pagés) el regava suament i fent massatge. Si a la llavor li agradava el massatge, creixia fins que es fes molt gran. Després ens canvíavem els papers. Ha sigut d’allò més divertit i relaxant!

MARIA

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *