MENGEM FRUITA I FEM BATUTS!

Aquest curs fem un projecte a l’escola que es diu CUIDA’T. Una de les activitats que entren dins d’aquest projecte és “A l’escola mengem fruita”. Cada mes ens arriben 4 fruites diferents que varien segons la temporada. Quan ens arriba, durant 4 dies esmorzem aquesta fruita a l’escola. Aquest mes de gener ens han portat plàtan, mandarina, taronja i poma vermella, i hem aprofitat per preparar uns batuts de plàtan que ens han quedat boníssims! Hem convidat a tastar-los a tots els nens i nenes de l’escola i els hem explicat que beure un batut és molt sa perquè està fet de fruita, que té moltes vitamines, i de llet, que té molt calci i va molt bé pels ossos. Adjuntem la recepta per si algú vol fer batuts de plàtans a casa.

Recepta batut de plàtan

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *