FEM FLOCS DE NEU I EXPLIQUEM CONTES DE NADAL

Els Riders hem anat a explicar contes de Nadal als nens i nenes d’educació infantil. Hem preparat contes que fan pensar sobre l’amistat, l’enveja, el compartir, etc. Hem acompanyat la lectura dels contes amb alguna representació i amb dibuixos que hem fet.

Després de llegir els contes, ens hem repartit entre les classes d’educació infantil i hem fet de mestres!!! Hem ajudat als nens i les nenes a fer flocs de neu per penjar a la finestra i així decorar la classe. Nosaltres al matí havíem practicat i havíem decorat la nostra classe. Els flocs han quedat molt xulos i també han sortit altres retalls amb formes molt boniques i divertides al paper!!!

Ha sigut una tarda genial, hem compartit una estona amb els més petits i petites de l’escola i ens ho hem passat súper bé!!!!!

Flocs de neu al cel

Flocs de neu al cel

Aquest article s'ha publicat dins de Entrem i sortim i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *