MOU-TE PEL POBLE!

Ja hem acabat el projecte “mou-te pel poble”, relacionat amb l’educació vial dins el programa Cuida’t de l’escola. Primer de tot vam rebre la visita dels mossos d’esquadra que ens van explicar com circular amb seguretat amb bicicleta i patinet. Després vam fer jocs i racons d’educació vial i amb tot el què ja sabíem vam fer cartells amb consells d’educació vial i vam anar a segon a ensenyar-los. Vam fer una sortida amb patinet pel poble, però se’ns va fer curta! Vam sortir al pati a fer activitats d’orientació per saber-nos moure pel carrer i seguir indicacions, però feia molt fred! Vam treballar els tipus de senyals i cada grup de treball va fer una de les senyals: obligació, perill, prohibició, informació. Vam treballar els transports públics com la Vallesana i el tren i vam mirar horaris, els preus, etc., per si necessitem alguna vegada pujar a un transport públic.

I finalment vam fer un treball en grup sobre un transport. Ens vam haver d’organitzar molt i amb el nostre esforç al final van quedar uns murals genials (Estan penjats al passadís entre la classe de 3r i 4t, animeu-vos a pujar a l’hora d’entrada o de sortida de l’escola amb els vostres fills/es)! Vam explicar els murals als nens i nenes de 3r i ells ens van explicar els seus.

Hem treballat molt i hem après molt!

Aquest article s'ha publicat dins de Què investiguem? i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *