Activitat de descripció: Un lloc especial

Has d’escriure la descripció d’un racó, d’una platja, d’un paisatge, d’un edifici històric o de qualsevol altre indret amb el qual t’identifiquis per algun motiu. Pot ser un espai del lloc on vius o de qualsevol altre poble o ciutat que coneguis.

El text ha de tenir unes 150 paraules.

A banda de la descripció del lloc, has d’incloure en l’activitat, obligatòriament, un apartat al final que titularàs Els meus vincles amb el lloc que descric, que contingui un sol paràgraf, en què expliquis la teva vinculació amb l’espai descrit (passo per allí cada dia, és del meu poble, hi vaig anar de viatge aquest estiu, etc.), és a dir, el motiu pel qual fas aquesta descripció; també potser alguna anècdota que t’hi vinculi.

Consells:

  • Fes servir un registre formal i estructura la descripció de manera lògica.
  • Utilitza diferents tipus d’estructures lingüístiques per qualificar els substantius: adjectivació (p. ex., racó “acollidor”), sintagmes preposicionals (p. ex., lloc “dels meus somnis”), oracions introduïdes per la conjunció ‘que’ (p. ex., paisatge “que enamora”).
  • Que sigui un lloc que realment coneguis, de manera que es noti que es tracta d’una descripció personal.

Aquesta redacció l’has d’entregar escrita a mà el dia que t’indicarà el professor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *