Crònica de “Calders al Prat” per un alumne de 4t d’ESO

 

El dimarts 17 de gener va tenir lloc a l’espai cultural Cèntric, al Prat de Llobregat, una lectura de fragments de Pere Calders. Aquest espectacle va ser una commemoració del centenari del seu naixement (1912).

L’actor Ferran Rañé va llegir un seguit d’històries d’aquest autor i vam poder gaudir de la utilització de l’humor com a forma d’apropar-se a la realitat . Va estar acompanyat del saxofonista Iñaki Arnal, que va posar un to musical a l’espectacle, especialment a les pauses entre conte i conte.

Va ser un espectacle entretingut, divertit i fins i tot es va fer curt, ja que només va durar una hora. En molts moments, el saxofonista es va implicar teatralment en algunes històries, cosa que va fer riure als assistents. No va haver-hi molta gent, però tothom va sortir molt satisfet, perquè la selecció de textos va ser molt bona.

(Font de la imatge)

 

Moltes gràcies, Aarón, per compartir amb tots aquell acte!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *