Pere Calders al Prat

N’hem llegit un llibre de contes i la setmana entrant anem al teatre a veure’n una representació. I avui un gran actor en llegeix textos al Prat. Una oportunitat fantàstica per a conèixer millor un dels nostres grans prosistes.

Veus Robades:
Ferran Rañé, “Em dic Pere i dos cognoms més”.

Dins del cicle “Veus robades” actors i actrius catalanes posen veu a textos de tots els temps, acompanyats de música. El 2012 es celebra el centenari del naixement de Pere Calders i amb aquest espectacle li volem retre homenatge.
L’actor Ferran Rañé i el saxofonista Iñaki Arnal ens ofereixen una aproximació al món literari de Calders a partir de la lectura de fragments d’alguns dels seus millors i emblemàtics contes, plens d’agudesa, ironia i d’humor.

Cèntric Espai Cultural. Dimarts 17, a les 20 hores. Entrada gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *