El millor de la vida…

L’altre dia, a classe de segon, vam debatre sobre què és el millor de la vida. Per tal de poder discutir-ho de manera raonada, vam agafar dues de les idees (ben diferents) i vam argumentar al seu voltant. Aquests són alguns dels arguments de cada grup:

El millor de la vida és … la família:

Pensem que el millor de la vida és la família, perquè t’ajuda molt a fer el que vulguis, per tot el que necessitis. Per exemple, la família et dóna ànims i et dóna de menjar, et dóna la felicitat i dóna consells perquè no facis coses incorrectes, t’ajuda amb els estudis i a practicar algun esport que vulguis. Sovint amb la família t’ho passes molt bé i et fa riure. A vegades els familiars et donen regals o calés, i tu també estàs feliç per estar amb els pares o els germans.” (Ali Ochan i Christian Kohtchiev)

El millor de la vida és… faltar a classe:

El millor de la vida és no venir a l’institut: perquè ens podem llevar tard, podem jugar a la Play tota la estona que vulguem, no hem d’estudiar o podem estar de festa. El millor és viure la vida sense cap molèstia ni irritació.” (Joel, Josep i Daniel)

Lògicament, al final, tots els membres del segon grup van acabar convençuts pel primer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *