Benvinguda al curs 2009-2010

Hola a tothom!

Comença un nou curs i al bloc Ricatalarda seguirem informant, aconsellant i presentant recursos i informacions al voltant de la llengua catalana i del Prat de Llobregat.Confio que us animeu a participar-hi amb els comentaris i d’altres aportacions.

Els que em coneixeu ja sabeu que tinc molta afició pels llibres vells. Però els llibres nous també em fascinen. I els llibres del futur encara més!

Realtà Aumentata – Augmented Reality from soryn on Vimeo.

Aquest vídeo es titula Realitat augmentada i el seu autor és en Sorin Voicu, un estudiant d’arquitectura de la Universitat de Roma (Itàlia). Ens presenta les capacitats augmentades i enriquides que pot arribar a adquirir un llibre llegit amb unes ulleres molt especials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *