Carnestoltes 07-08

El mes de febrer del 2008 es va celebrar un carnaval molt divertit a l’ I.E.S. La Jonquera. Tothom, fins i tot els profes ens vam disfressar amb un pijama ben llampant per celebrar aquell dia tan esbojarrat.
La idea va sortir d’en Francesc Torres, en aquell curs el nostre profe de castellà. Va planejar que tothom es vestís amb pijama des de secundària fins bat i els profes. Entre tots aquells pijames de diversos estampats, colors i estils, també hi havia gent que anava de pallasso, de dimoni, de gòtic, etc.
I el “jefe” del carnaval anava d’ esquimal.
Quan estàvem molt atents a la classe que ens tocava en aquella hora, de sobte va aparéixer en Francesc “l’ esquimal” tocant la porta per fer-nos fotos, i recordar aquell dia de Carnaval com un dels dies més divertits de l’ any.
Va ser un dia diferent als altres ,ens ho varem passar genial però, a la vegada va ser un dia curt, va tocar que fos un dimecres, ho sigui que estàvem a l’insti el matí i marxavem de seguida. Però va ser un dia inolvidable, va ser el primer any que ens difressàvem per anar a l’insti.
A l’institut mai hi havia hagut un carnaval com aquest, i tampoc havíem tingut un profe com el que vam tenir.

Karen Garcia i Sònia Prada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *