BON ESTIU I BON DESCANS!!!

Acabem un curs del tot atípic, però que ens ha d’haver servit per aprendre moltes coses també… Valorar les coses més senzilles, comprendre i estimar de tot cor als que tenim més aprop, empatitzar amb les persones que pateixen i amb aquelles que donen la seva vida pels altres, … Potser no em treballat a la CLASSE DE RELIGIÓ com ho fem a l’escola, però estic segura que, aquests valors ens acompanyaran toda la vida!! 
 
RECORDEU PASSAR PER AQUÍ DE TANT EN TANT, ANIRÉ ACTUALIZANT AMB NOVETATS QUE TROBI DURANT L’ESTIU!!
 
Desitjo que passeu un bon estiu i, seguiu endavant amb tot aquests aprenentatge, per retrobar-nos al setembre (esperem!!!) amb moltes ganes de veure’nes les cares!!
 
Una abraçada ben forta!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà