PROJECTE DE RELIGIÓ CATÒLICA

EL NOSTRE PROJECTE…

A la classe de Religió Catòlica treballem el currículum oficial de nostra assignatura a partir de dossiers fitxes, material audiovisual, manualitats, jocs, videos, debats, treball de notícies d’actualitat,…

Treballem les TRADICIONS de la nostra cultura ( nadal, quaresma, pasqua, … ), PARLEM SOBRE DÉU, coneixem a Jesús de Natzaret,… i a moltes persones que han participat de la nostra història passada i recent. Aprenen els valors de la nostra societat amb una arrel cristiana i els posem en pràctica en el nostre dia a dia…

Acostumen a iniciar el curs amb un tema comú, que ens ajuda a posar un fil conductor al nostre curs, saber que no estem sols, que un bon grup de nens i nenes de totes les classes venen a la Classe de Reli!

També incorporem noves propostes metodològiques com son el treball per projectes, les rubriques, autoavaluació i coavaluació, … on l’alumne pren rellevància dintre del seu procés d’aprenentatge.

 

2015-10-13 15.36.53

Tots treballen motivats i amb il·lusió per les noves activitats que s’intenten incloure dins de la programació de cada curs.

El nostre blog forma part del material que utilitzem a la classe, i conté recursos que ens ajuden a seguir els continguts treballats. La visita al nostre blog us ajudarà a seguir la nostra feina. Per norma, el recursos o materials penjats es troben referenciats, és a dir s’indica qui ha fet el recurs o d’on prové. Donem les gràcies a aquelles entitats o persones que comparteixen el recursos i els posen al servei dels altres. Si tu fas servir algun d’ells no t’oblides de fer-ho així. Moltes gràcies!!

No dubteu en contactar amb la mestra en el cas de tenir qualsevol dubte. Podeu adreçar-vos a la secretaria de l’escola o enviar comentari per aquesta pàgina: https://blocs.xtec.cat/reliav/digues-la-teva/

Gràcies per visitar-nos i fins aviat!!!

 

QUÈ ÉS LA CLASSE DE RELIGIÓ? VÍDEO LA CLASSE DE RELIGIÓ (SIGNES DEL TEMPS -TV3 A LA CARTA) …per si us interessa més info!!

 

 

5 comentaris a “PROJECTE DE RELIGIÓ CATÒLICA

  1. Hola Marta??? m’alegro molt que t’agradi… No sé qui ets, ja m’explicaràs alguna cosa… jjjj BONES FESTES!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà