Sortida a la granja

La sortida requereix de desplaçament en autobús i ocupa tot el dia. Un cop arribem a la granja, les grangeres es presenten al grup, esmorzem i iniciem el recorregut que la ens proposen pels diferents espais de la instal·lació.  Visitem les vaques, les gallines, els porcs…, i ajudem a cuidar els diferents animals segons les seves necessitats.  També fem un petit passeig en poni.

Després de dinar fem un passeig en tractor i ens acomiadem dels grangers i dels animals de la granja.

Durant el recorregut, els alumnes fan fotos amb un parell de tauletes dels animals que veuen a la granja.  Aquestes fotos ens serviran per fer un mural a l’aula al racó del projecte i per crear la capsa dels noms que serveix per a treballar el vocabulari aprés.  En aquesta capsa hi seran les fotos i uns cartells amb els noms dels diferents animals.  Es tracta de que els reconeguin i relacionin.  Aquesta activitat es realitzarà en petits grups durant els racons de treball.

Les fotos de l’experiència amb els nens i nenes realitzades pels adults les publicarem al bloc d’infantil i a Instagramhttps://www.instagram.com/p/CY6sHoouFfP/?utm_source=ig_web_button_share_sheet