LA MEVA VIDA

Avui vaig a escriure la historia de la meva vida així que comencem.

Vaig néixer el 6 d’abril de l’any 1999  a l’hospital de Terrassa, però visc a Sabadell .

La meva àvia va morir quan la meva mare era petita i la meva tieta. La meva tieta també va morir abans de que jo nasqués llavors ella estava casada però abans de morir es va separar i quan va morir la meva tieta i el meu tiet es va emportar a la meva cosina i llavors no l’he vist mai ni al meu tiet i a la meva cosina però se que te 18 anys. I desprès quan vaig néixer jo nomes quedava el meu avi però va morir quan jo tenia 5 anys més o menys.  Per  part de la meva mare nomes conec a les tietes de la meva mare però hi ha  moltes que no conec perquè viuen a Màlaga .

Per part del meu pare som molta gent la meva àvia té 3 fills i 3 filles. Tinc 8 cosins i 9 tiets i he conegut a la meva besàvia per part del meu pare però va morir.


Isa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *