LA MEVA VIDA I JO

Avui vaig a escriure la historia de la meva vida per que la coneixeu. Jo vaig néixer  l’any 1999 a  l’hospital de Terrassa a las 4:40 de la tarda. Va estar tota la meva família i la meva germana.

Quan era una meca més gran que tenia 1 any  encara no vivia a Sabadell vivia a Tarrassa en un pis molt gran.

Quan  tenia 2 anys vaig anar a la meva primera cabalcada de reis va ser molt divertida.

Desprès vaig comença a anar al col·legi. El pati era com un descampat molt ample i gran, tenia gronxadors, tobogan, i  un  espai pels nens petits i era molt divertit. A classe tenia molts amics i els millors es deien: Clàudia , Ariana, Desi, Adrià, Leo i Gabi sempre estevam junts. Jo no  volia canviar-me de col·legi i em va fer  molta pena .

Vaig arribar a aquest col·legi i  vaig seure amb el Daniel i la  Leire . Em  va agradar i ra em  segueix agradant,   però als altres companys també els trobo a faltar i molt. Les professores las dues són igual de bones

Aquesta és més o menys la meva vida deu.

Naiara

One thought on “LA MEVA VIDA I JO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *