AQUESTA ÉS LA MEVA VIDA

Hola em dic Lluïsa tinc 11 anys. Jo he nascut al Taulí. Visc a la ciutat de Sabadell al carrer Gustavo Adolfo Bequer. Visc amb la germana, la mare, i el pare.

Vaig a l’escola Can Rull jo em relaciono amb els amics i veïns que m’envolten.

Vaig a repàs i vaig amb bici els dissabtes i els diumenges. A mi m’agrada sortí de vacances.

Els meus avis van néixer en la postguerra, quan havia necessitat i gana.  Ara que tenim menja suficient alguns nens el llencen i jo he dit que intentaré no tira el menjar perquè val dines i perquè hi ha nens que necessiten menjar. Els meus avis m’han ensenyat els valors de la vida.

Jo he fet 2 sortides les més boniques  són la que he fet a Tenerife i aquest any a Vinaros platja.

Els meus menjars preferits són la pizza, el formatge, el pa, les xucxes, les patates, el pollastre, les llegums i alguns peixos.

A mi m’ha entristit molt moltes coses però el que més m’ha entristit és veure a la mare plorar i la malaltia  del meu pare.

3 thoughts on “AQUESTA ÉS LA MEVA VIDA

 1. cristina

  que ………. me as echo llorar pero me alegro ojala todo el mundo fuera como tu con lo que as pasado y ese caracter que tienes tan divertido y de bicho gracias por ser como eres solo te pido que no cambies que seas tan sincera y es pecial se mui feliz y no cambies nunca te lo deseo de todo corazon de verdad se feliz un besazooooooooooo

 2. jennifer

  A vegades tu també ho has passat malament però, sempre estas per si algú et necessita.

 3. luisa

  Gracias por ser mi hija por ser como eres quisiera que en tu vida no hubiera tristezas pero la vida no es fácil y tu tampoco.
  Te quiero por ser humana y buena.
  Me ha gustado la explicación de tu vida sincera en pocas letras lo as dicho todo te quiero mi adorable hija.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *