LA MEVA SUPER VIDA

Hola, jo em dic Àlex,tinc 10 anys, vaig néixer a l’hospital de Terrassa .Visc a Castellar Del Vallès .Visc amb el meu pare, la meva mare, el meu germà i  el meu gat. Em relaciono amb la meva família i amb els amics.

Practico futbol sala . He anat a Menorca i he saltat des de moltes roques.

La meva àvia materna va tindre 5 fills:la meva mare,la meva tieta Marta,  la meva tieta Laura, el meu tiet Josep Maria (kitxi) i el meu tiet Xavier.

La avia paterna va tindre també 5 fills:el meu pare, la meva tieta Elena (eleni), la meva tieta Paqui i la meva tieta Carmen . Després la meva mare i el meu pare es van casar i  van tindre al meu germà i a mi.

Crec en un gall de bona sort que tinc a cassa.

He anat a Mallorca va ser molt guai per que vaig anar per primera vegada en avió. El meu menjar preferit són les patates amb pollastre. Em vaig entristir molt quan se’m va trencar la pley perquè era la única cosa que tenia no tenia ni ordinador ni res. :mrgreen:

Àlex

2 thoughts on “LA MEVA SUPER VIDA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *