Fotos Primer Trimestre

Benvolgudes famílies, us deixem aquí les imatges de les activitats realitzades al llarg del primer trimestre d’aquest curs. Ha sigut un trimestre molt enriquidor en el que hem tornat a treballar i gaudir en comunitat, amb companys de les altres classes.

Vam dedicar els primers dies a relacionar-nos entre nosaltres i realitzar activitats manipulatives.

Després han vingut festes com la Castanyada, on vam poder tornar a treballar plegats, fent tallers amb els nostres companys i com no, menjant les castanyes al pati de l’escola. Gràcies Castanyeres!!!!

També hem treballat en els nostres projectes: 5A va treballar les cèl·lules i  va fer un súper experiment fent que precipités l’ADN, i 5B ha treballat vers els animals que estan en perill d’extinció, com a producte final han fet un diorama que representa l’ecosistema i els perills d’aquests animals.

Com a Comunitat i seguint l’eix d’aquest curs, vam realitzar una sortida a la natura, al Pla del Fideuer per conèixer de primera mà el nostre entorn.

Molt emocionant el taller de primers auxilis, no patiu pares i mares va ser molt divertit i tots vam poder realitzar una maniobra de reanimació.

Per finalitzar podreu veure les fotos del dia que vam portar la nostra carta al patge, esperem que els Reis ens portin tot el que hem demanat i també la festa de l’amic invisible, increïbles les manualitats fetes pels infants, enhorabona!!!

Només ens queda desitjar-vos que tingueu unes bones festes, ens retrobem al Gener.

Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Mestres de la Comunitat de més Grans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *