PER SABER-NE MÉS…

Remenant els recursos de Edu365, dins l’apartat del món per un forat, hi ha una activitat de les gallines que ens ha agradat molt… hem pogut veure el vídeo, les fotografíes i també hem aprofitat per fer les activitats (jocs) que ens propossen. Ens ho hem passat molt bé, i hem après més coses de les gallines, galls i pollets.

Us deixem l’enllaç per si voleu divertir-vos mentre apreneu…

LA GALLINA

També, buscant informació per internet, he trobat un projecte realitzar per els alumnes de P3 de l’escola Joaquim Palacín de Bellvís sobre el neixament dels pollets. És molt complert i interessant, si li voleu donar un cop d’ull, cliqueu al següen enllaç.

L’OU I EL NEIXEMENT DELS POLLETS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *