A CANTAR!

Per passar-ho bé, podem cantar i ballar una cançó de pollets (en castellà).

Remenant per internet hem trobat aquest video de la cançó dels pollets amb imatges de la vida d’un pollet, fet per uns alumnes de 6è de l’escola Mn. Cinto Verdaguer.

A nosaltres ens ha agradat molt!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UtMIcsYH2jI[/youtube]

OBJECTIUS:
– Aprendre una cançó dels pollets
– Desenvolupar l’atenció
-Observar una història sobre els pollets creada per uns altres nens

ACTIVITAT:
Es treballa en gran grup. Es visiona i s’escolta el video amb la cançó dels pollets. Després s’ha d’anar repetint la cançó perquè els infants puguin aprendre-la. Es pot aprofitar també per comentar les imatges, estil conte, que surten al video.

TEMPORITZACIÓ:
Amb una sessió per veure i comentar el video seria suficient, però perquè s’aprenguin bé la cançó, s’hauria d’anar repetint varis dies (encara que, llavors, només faria falta escoltar la cançó).

RECURSOS:
Es necessitarà un ordenador, un projector i una pantalla.

COMENTARI:
Cal afegir que la historia del video és inventada per els nens de 6è de l’escola Mn. Cinto Verdaguer. Així que s’haurà d’avisar als alumnes que potser hi ha coses del video que no són realment com hem après… (per exemple, la gallina no perd l’ou passejant pel prat, etc.).

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a A CANTAR!

  1. Hola a la pàgina que us he deixat més amunt hi ha una cançó que també parla dels pollets. És més curta que la que teniu però és nova!

    Joan

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *