PROJECTE POLLETS

Ja que sóm la classe dels pollets, he basat el projecte de finalització de curs, amb el tema dels pollets.
Intentaré presentar diverses activitats relacionades amb els pollets: com són, d’on neixen, contes, cançons, jocs,… Un seguit de recursos i activitats que ajudin de manera lúdica a aprendre més coses sobre aquest animal.
Comentar que el projecte està pensat per alumnes de P3, però que també es podria fer amb alumnes de P4 i P5.
L’objectiu principal d’aquest treball és que els alumnes aprenguin més coses sobre els pollets mentre juguen i fan ús de les noves tecnologies. (jugar aprenent coses dels pollets). També es vol desenvolupar l’atenció i la participació ens les diferents activitats proposades.
A sota de cada una de les activitats he afegit una petita explicació més teòrica (objectius, metodoligia, recursos,…) per tal de saber per a què ens pot servir cada una d’elles i com es podria dur a terme.
Espero que ho disfruteu!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *