Qui sóc

Sóc la Pilar i treballo de mestra de música en una escola concertada de L’Hospitalet. És per aquesta raó que passo per totes les aules d’infantil i primària de l’escola. A la nostra escola a cada nivell tenim dues aules d’entre 23-26 alumnes cada una.

La meva intenció és crear un blog on es puguin mostrar les diferents activitats que es fan a l’aula, que faciliti la comunicació amb les famílies i que, en algunes ocasions ens permeti utilitzar a casa els diferents recursos que fem servir a l’escola.

Així dons, aquest és un espai on els alumnes poden trobar informacions sobre les activitats que fem a la classe de música així com també poden veure exposades les diferents activitats que fem a la classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *