NOUS TEMPS – NOVES FORMES D’APRENENTATGE

Sempre que comencem un curs ho fem amb un munt d’expectatives, d’objectius que volem aconseguir.

Aquest projecte recull els meus aprenentatges i experiències durant el curs amb la mirada posada en les noves corrents metodològiques que s’implementen hores d’ara  a l’escola.

Hi ha alguns estudis que afirmen  que  més del 60 % dels nostres alumnes treballaran en professions que encara estan per crear.

Des de l’escola, dons, hem de donar resposta a aquestes expectatives introduint els alumnes  en noves mareres de recerca i comunicació de la informació.

La confecció d’aquest bloc per a mi ha estat força profitosa perquè m’ha fet reflexionar sobre la meva pràctica educativa alhora que m’ha aportat  noves estratègies per millorar i dinamitzar la meva tasca docent com ara la utilització de dispositius mòbils a l’aula o la recerca i aplicació de nous recursos digitals i apps amb l’objectiu de fer servir la tecnologia en el treball quotidià per millorar les activitats i els resultats.

Ha estat segurament l’última part del curs, dedicada a la participació en les xarxes socials i la publicació de documents, l’apartat on potser més he après ja que, fins ara no tenia cap compte de twitter ni havia pujat mai cap vídeo a YouTube. Espero que aquesta experiència em porti a jugar un paper més actiu a les xarxes socials tan a nivell professional com personal.

I, a partir d’ara, comença veritablement el curs, ha arribat el moment de posar tots els aprenentatges en pràctica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *