Hola a tots i totes! Us presentem el meu plat meravellós i m’agradaria que fos l’experiència millor possible pel públic!
Ingredients:
– 200 g (1 pastilla) de xocolata negra nestle postres
– 200 g de llet condensada la lletera
– 5 g de cafè soluble nescafé
– 45 g de mantega + una mica més per untar els motlles
– 3 ous Lº
– 75 g de farina + una mica més per untar els motlles o nesquik intens 100% cacau pur.
– 1 culleradeta de cafè d’extracte de vainilla
– Nesquik intens 100% cacau pur (per empolvorar, opcional)
Elaboració:
1r: Preescalfar el forn a 200 °C.
2n: Fondre la xocolata negra amb la mantega en foc suau o al microones. En un bol, cal afegir la resta dels ingredients juntament amb la barreja anterior i barrejar bé.
3r: Greixar els motlles amb mantega, escampar-hi farina o nesquik intens 100% cacau pur i omplir amb la massa sense arribar a la vora.
4t: Enfornar durant uns 8 min.
5è: Retira-ho del forn, deixa-ho reposar uns segons, desemmotlla-ho i serveix-ho immediatament.
David Alcantara
Deixa un comentari